Moederdag wordt jaarlijks gevierd om de moeders en de moederfiguren in ons leven te eren. Maar terwijl we bloemen en geschenken uitwisselen, is het ook belangrijk om de diepere betekenis van deze dag te erkennen: het vieren van de onvoorwaardelijke liefde en de krachtige band tussen moeders en dochters. In de moderne tijd zien we steeds vaker dat deze band verder gaat dan alleen het biologische aspect en evolueert naar een relatie van wederzijdse groei en ontwikkeling.

Moeders en dochters streven er steeds vaker naar om meer dan alleen familie te zijn; ze worden bondgenoten, mentoren en vrienden voor elkaar. Moeders willen niet alleen de beste zorg bieden voor hun dochters, maar ook empoweren, begeleiden en ondersteunen bij hun eigen reis van zelfontdekking en succes.

Deze verschuiving komt voort uit verschillende factoren, waaronder een grotere nadruk op persoonlijke groei en ontwikkeling, een veranderende rol van vrouwen in de samenleving en een groter bewustzijn van het belang van emotionele gezondheid. Moederdag is dan ook een superleuke gelegenheid om samen doelen te stellen en plannen te maken voor de toekomst.

En voor dat stukje heb ik een mooi Doeboek ontwikkeld “Samen Stralen”. Voor moeders en dochters die weer regie willen nemen over hun leven en samen doelen willen behalen. En dat op een leuke en makkelijke manier.

Het Doeboek Samen Stralen bevat werkbladen, aanwijzingen, feitjes en oefeningen. Er zitten handige sheets in om te plannen en om te reflecteren. De opdrachten zijn er op gericht om jezelf en elkaar beter te leren kennen en om vervolgens ook stappen richting jullie doelen te zetten. Het Doeboek kan een leidraad zijn, om verdieping en inzichten te krijgen op thema’s en om beter om te gaan met tegenslagen en emoties. Het is vooral bedoelt om samen te gaan exploreren en met plezier de oefeningen te doen.

Speciaal voor Moederdag biedt ik het digitale Doeboek Samen Stralen, van maar liefst 50 pagina’s, aan met 50% korting voor 10 euro ipv 20 euro. Een mooi cadeau voor je moeder of voor jezelf.

Wil je gebruik van deze mooie aanbieding kijk dan https://moederdochtercoaching.nl/producten/ of stuur me een berichtje.

Voor alle moeders en dochters, alvast een hele fijne liefdevolle Moederdag gewenst!