Zelf word ik altijd heel blij van een omgeving waar ik mezelf kan zijn en het liefst niet hoef te voldoen aan bepaalde verwachtingen. Ik heb ervaren dat vrouwencirkels in veel gevallen dat kunnen bieden. Met gelijkgestemde vrouwen samen komen in een veilige en ondersteunende omgeving om te delen, te luisteren, te leren en te groeien is wat centraal staat in een vrouwencirkel.

Vrouwencirkels kunnen ook heel waardevol zijn voor moeders en dochters. Er zijn ook speciale moederdochtercirkels, een aantal voordelen op een rijtje:

  1. Diepgaande verbinding: de cirkels bieden een ruimte voor moeders en dochters om op een dieper niveau met elkaar in contact te komen.
  2. Ondersteuning en empowerment: in een cirkel worden moeders en dochters aangemoedigd om elkaar te ondersteunen en te empoweren.
  3. Levenslessen delen: moeders kunnen waardevolle levenslessen en wijsheid doorgeven aan hun dochters binnen de context van een cirkel.
  4. Zelfexpressie en zelfontdekking: door te delen over hun ervaringen, gevoelens en aspiraties, kunnen ze meer zelfbewustzijn en zelfacceptatie ontwikkelen.

Vandaar dat ik zeer enthousiast ben om mijn eerste moederdochtercirkel aan te kondigen:
Op 3 maart organiseer ik een gezellige Moeder Dochter Cirkel in Noordwijk.

Is jouw dochter tussen de 8 en 14 jaar? En zou je haar graag de ervaring van een vrouwencirkel willen geven? En gun je jezelf, samen met je dochter een bijzondere middag, vol plezier, diepgang en warmte? Meld jullie dan aan.

Vrouwencirkels zijn al eeuwenoud; samenkomen om uit te rusten, lol te hebben, te verbinden met elkaar en met je vrouwelijke kracht, en om wijsheid te delen met je ‘zusters’ is iets voor vrouwen van alle leeftijden. Deze middag is de cirkel gericht op moeders en dochters in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar.

Jullie nemen plaats in de cirkel van moeders & meiden en gaan samen op ontdekkingstocht. Deze zondagmiddag gaan we aan de slag met verschillende leuke speelse onderdelen: ontspanningsoefening, visualisatie, creatieve opdracht, verbindingsritueel, maar vooral gaan we delen en luisteren naar elkaar en uiteraard chocola eten 🙂

Dit alles op een ontspannen en liefdevolle plek waarin we als moeders en meiden onder elkaar zorgen voor veel gezelligheid en dat we onszelf helemaal mogen zijn.

Praktisch

Wie: Meiden tussen 8 en 14 jaar en hun moeders, natuurlijk kun je ook meedoen met je pleeg-,stief- of adoptiedochter. Er is plaats voor 5 moeders en 5 dochters.

Waar: Offemweg 85 in Noordwijk, bij binnenkomst hal doorlopen en aan het einde links de trap op.

Wanneer: 3 maart van 14:00 – 16:30 uur (inloop vanaf 13.45u)

Kosten: 55,- voor jullie 2en, inclusief drinken en versnaperingen.

Voel jij een JA❤️ en wil je jullie graag aanmelden?  Stuur een e-mail naar info@moederdochtercoaching.nl met jullie namen en leeftijden erbij, of stuur een appje naar 0639859833. Je ontvangt dan van mij verdere informatie. Mocht je wel graag meedoen maar komt de datum niet goed uit, stuur me ook een berichtje dan breng ik je op de hoogte van eventuele volgende cirkels.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en vind het vooral erg leuk om jullie kennis te laten maken met de onschatbare waarde van ‘Sisterhood’.