Aanbod

Als moeder-dochter coach in Noordwijk ben ik hier om je te helpen bij het creëren van een diepere verbinding en meer harmonie in de relatie met jouw moeder of dochter. 

Daarnaast bied ik individuele coaching voor meisjes, meiden en vrouwen. Met mijn persoonlijke aandacht, expertise en toewijding help ik jou en je moeder of kind, je dochter om doelen te stellen, obstakels te overwinnen en jullie volledige potentieel te benutten.

Als ik een coachingstraject aanga, betrek ik daarin het liefste ook de moeder. Omdat ik merk dat als zij aan de slag gaat met haar stukken, dit doorwerkt bij de dochter en de gezamenlijke dynamiek. En visa versa. We zijn veel meer verbonden dan we denken.

Als toegewijde coach, sta ik klaar om jullie te begeleiden op een reis van groei, begrip en liefde.

Thema's

Opstellingen

Systemisch werk is een prachtige methode om je familiesysteem of je eigen interne systeem te verkennen en te begrijpen, waardoor diepgaande inzichten kunnen worden verkregen en heling mogelijk wordt gemaakt. Familie- en thema opstellingen zet ik dan ook regelmatig in.

Zelfvertrouwen & Zelfbeeld

In de coaching werken we aan beter weten wat je wil, duidelijke grenzen stellen en vertrouwen hebben in je eigen kunnen, idem dito voor jouw moeder of dochter. Samen werken we eraan om jullie unieke talenten en kwaliteiten te versterken. Zodat jullie uiteindelijk veel steviger staan.

Doorbreken Patronen

Loslaten van beperkende gedachten en het doorbreken van negatieve patronen leer je stap voor stap in de coaching. Een belangrijk onderdeel van het proces is het herkennen van de cirkel waarin jullie steeds terecht komen en ik leer jou en je moeder of dochter om vastzittende emoties los te laten.

Helen van de Moederwond

De moederwond kan zich manifesteren in verschillende aspecten van je leven, zoals zelfbeeld, relaties, en persoonlijke prestaties. In de coaching wordt deze erkent en de impact ervan helder. Verder gaan jullie aan de slag met verkennen van eigen emoties, overtuigingen en gedragingen.

Coaching

Ik bied sessies & trajecten aan waar ik jou en jouw moeder of dochter in een veilige omgeving aan jullie coachvraag/ vragen laat werken. Een goede basis creëren of herstellen tussen moeder en kind waarbij we kijken naar onderliggende patronen, werken aan positieve communicatie en gedragsverandering. Jullie worden uitgenodigd om (weer) bij jezelf thuis te komen.

In de coaching is er ruimte voor alle perspectieven, gevoelens en gedachten. Ik bied jullie alternatieven voor de thema’s schuld en schaamte, die we veel in vrouwenlijnen zien. We werken aan het vergroten van begrip, compassie & persoonlijke verantwoordelijkheid.

Samen vooruit

Het verleden kan een grote impact hebben op de huidige moeder dochter relatie,  het is belangrijk daarin te erkennen wat er nog verwerkt of gevoeld mag worden en wat er nodig is om uit een bestaand patroon te stappen. Een coachingstraject gaat niet over het oplossen van ruzies of conflicten, maar over inzichten verkrijgen over hoe je weer rustig met elkaar kunt praten en om kan gaan met lastige situaties. Het gaat erom bereid te zijn naar elkaar te luisteren en begrip voor elkaar te hebben. Moeder Dochter Coaching biedt verschillende aan waarin we met een positieve instelling werken aan jullie coachingsvragen en focussen op het hier en nu.

Gratis E-boek

In dit E-boek:

  • Vertel ik je over kwesties tussen moeders en dochters.
  • Geef ik je wat tips en leuke oefeningen.
  • Vertel ik over familieopstellingen en vrouwenlijnen en hoe dit doorwerkt in onze huidige relaties, o.a. tussen moeder & kind.
  • Licht ik wat meer toe over mijzelf en wat mijn coaching mogelijk voor jou en je moeder of dochter kan betekenen.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang mijn e-boek helemaal gratis.

Ongelofelijk hoe we onszelf soms voor de gek houden. Met maar steeds doorgaan en doorgaan, terwijl we eigenlijk wel wat liever tegen onszelf mogen zijn. Soms hebben we een duwtje nodig in de juiste richting.....

Anneke

De combinatie body, mind and soul trekt me erg aan, zo belangrijk dat er aandacht is voor alle elementen die ons onszelf maken

– Tineke

Zo fijn om eindelijk weer eerlijk met mezelf te durven zijn. Voelt alsof alles een stuk lichter is nu

– Mira