Diepere verbinding en meer harmonie

Hallo lieve jij!

Stel je voor: moeder en dochter die elkaar begrijpen, ondersteunen en samen groeien. Dat is waar Moeder Dochter Coaching om draait.

Of het nu gaat om het aanpakken van conflicten, het omgaan met uitdagingen in levensfases of het ontwikkelen van gezonde grenzen, in mijn praktijk in Noordwijk bied ik begeleiding die specifiek is afgestemd op de unieke dynamiek tussen moeders en dochters.

Wil je samen ontwikkelen en sterker worden als team? Dan is Moeder Dochter Coaching voor jullie!

Herontdek de liefdevolle verbinding met jezelf en jouw moeder of dochter.

Met op maat gemaakte sessies, kan ik jullie ondersteunen in

Begrip ontwikkelen voor elkaars perspectieven

Vergroten van zelfliefde en respect

Krachtige doelen stellen en ze samen bereiken

Maken van eigen keuzes

Stellen en bewaken van grenzen

Verbeteren van communicatie

Helen van trauma

 

 

Holistische Benadering

Persoonlijke ontwikkeling

Thema’s: grenzen, overtuigingen, gewoontes, patronen, verwachtingen, keuzes, eigenbeeld en eigenwaarde

Methodes: personal- en oplossingsgerichte coaching, zelfanalyse, geweldloze communicatie en mindfulness 

Energetisch & lichaamswerk

Thema’s: voelen, van hoofd naar hart, trauma, pijn, rouw, emoties en blokkades

 Methodes: Emotional Freedom technique (EFT)/ tapping, focusing en felt sense, acupressuur en reiki

Systemisch werk

Thema’s: gezin, relaties, schoolervaringen, vergeving, dankbaarheid, vrouwenlijn, trauma en patronen

Methodes: familie- en themaopstellingen en transactionele analyse   

Schaduwwerk

Thema’s: oordelen, afwijzen, schuld, schaamte, angsten, afgunst en boosheid

Methodes: voice dialogue, innerlijk kind, ademhaling, en Rational Emotive Therapy (RET)

Rust & Balans

Vrede voelen in jezelf, vertrouwen in de toekomst hebben en weer rust en balans ervaren. Samen weer rustig kunnen praten, zonder ruzie en conflict. Bereidheid om naar elkaar te luisteren en begrip voor elkaar te hebben. We erkennen wat er nog verwerkt of gevoeld moet worden uit het verleden en gaan met een positieve instelling verder.

Plezier & Liefde

Samen lachen en leuke dingen doen. Elkaar echt zien en naar elkaar luisteren. Zelfliefde en eigenwaarde centraal zetten. Eerlijkheid en compassie terugbrengen in jullie relatie.

Plan een intake gesprek

Bij het intakegesprek luister ik goed naar jullie beide wensen. Samen verkennen we de coachingsvraag/vragen. Zijn we een goede match, dan gaan we het coaching traject opstarten. Laten we samen bouwen aan een blijvende en liefdevolle verbinding tussen jullie die generaties lang meegaat. Ontdek de magie van Moeder Dochter Coaching!

Wil je meer weten over wat ik voor jullie kan betekenen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn gratis e-boek met nuttige info, tips en leuke oefeningen voor jou en je moeder of dochter. Of neem contact op tel. 0639859833 info@moederdochtercoaching.nl Ik vertel graag wat meer!

 

Ilse kan goed voelen wat er speelt en wat er nodig is. Ze liet mij en mijn dochter snel op ons gemak voelen. Ze kon mij op een zachte manier naar mezelf laten kijken en daagde ons uit meer in te voelen op elkaar en vanuit daar te luisteren en te handelen. De coaching heeft enorm geholpen om meer begrip voor elkaar te hebben en uit de neerwaartse spiraal te stappen. Mijn dochter en ik voelen allebei dat ons zelfvertrouwen is verbeterd en we meer geduld hebben.

Danielle

in de media 10 stappen

In de media

Moeder dochter band verbeteren? 10 stappen voor jou als moeder!
Op Mama’s online magazine voor moeders.

Wil jij een betere relatie met je dochter?
Coach Ilse Mijnhart helpt moeders en dochters in haar praktijk in Noordwijk. De relatie tussen moeder en dochter is één van de meest moeilijke en ingewikkelde van alle relaties. Het geluk van je dochter is verbonden met dat van jou! Dat geeft je als moeder een stevige verantwoordelijkheid. Maar het goede nieuws is: je hebt alleen jezelf nodig om de relatie met je dochter te verbeteren! Ilse legt het heel mooi uit in dit artikel! En je kan er in 10 stappen gelijk mee aan de slag.