Transformatieve Coaching voor Moeders en Dochters

Familieopstellingen

Verbeter jullie relatie d.m.v. opstellingen

Familieopstellingen en thema-opstellingen zijn erg krachtig. In principe valt alles op te stellen, zo ook bijvoorbeeld pijn of emoties. Systemisch werk is een prachtige methode om dynamieken binnen systemen (zoals een familiesysteem) te verkennen en te begrijpen, waardoor diepgaande inzichten kunnen worden verkregen en heling mogelijk wordt gemaakt. Waaronder in de relatie tussen moeder en kind, maar vooral ook heling voor onverwerkte stukken in jouw leven die, soms onbewust, doorwerken in in je gedrag, emoties en relaties. Het is mijn passie om moeder en dochter relaties te versterken. Door aandacht te besteden aan communicatie en compassie, help ik jullie een veilige en respectvolle band op te bouwen. Het is niet altijd makkelijk om elkaar te begrijpen, zeker niet als je uit verschillende generaties komt. Met behulp van een gezinsopstelling kunnen we deze uitdaging samen aangaan. Hieronder vertel ik je graag wat meer over deze manier van coaching.

Thema’s die aan bod komen

In de sessies zullen verschillende thema’s aan bod komen. Denk hierbij aan jullie gezin, conflicten, uitdagingen in de pubertijd, gezonde grenzen, schoolervaringen, moeilijke momenten in het verleden en dingen die nog niet afgerond zijn. Maar ook onderwerpen zoals trauma en patronen binnen de vrouwenlijn. Samen creëren we een veilige omgeving waarin deze thema’s besproken kunnen worden. Neem vooral contact met mij op wanneer je hier meer over wilt weten. Ik sta je graag te woord!

Methodes voor verbetering

Ik maak gebruik van verschillende methodes zoals familie- en themaopstellingen en transactionele analyse (TA). Hierdoor krijgen jullie meer inzicht in jullie eigen gedrag en dat van elkaar. En ook over zaken die vooralsnog onbekend zijn, denk bijvoorbeeld aan blokkades die je wel voelt maar niet kan benoemen. We kijken naar het familiesysteem en hoe dat invloed heeft op jullie relatie. Alles kan opgesteld worden en interessante informatie is hoe verhoud je je er toe? En wat betekent dat voor je en voor jouw dochter? De kracht van opstellingen is dat ze helpen bij het herkennen van patronen en het doorbreken daarvan

Zelfbeeld verbeteren

Coaching voor jullie zelfvertrouwen

Ik specialiseer me in een negatief zelfbeeld behandelen bij moeders en kinderen. Als coach voor het opbouwen van zelfvertrouwen, zet ik me volledig in om jou en je dochter of moeder te helpen met het loslaten van negatieve gedachten en het doorbreken van negatieve patronen. Wil je meer weten over wat ik voor jullie kan betekenen met coaching van het zelfvertrouwen? Lees hieronder dan vooral verder, ik vertel je graag wat meer.

Hoe kan een coach voor zelfvertrouwen helpen?

Het kan zijn dat jij en/of je dochter worstelen met een laag zelfbeeld of niet goed weten hoe grenzen te bewaken. Misschien heeft een van jullie of allebei moeite met het uitdrukken van wie je echt bent en wat je echt wilt. Hier ben ik voor. Door mijn coaching in zelfvertrouwen bij moeder en dochter, zal ik jullie begeleiden bij het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en het versterken van jullie innerlijke kracht.

Negatief zelfbeeld behandelen

In de reis van opgroeien zijn moeders vaak de belangrijkste mentoren voor hun kinderen, zeker voor dochters. Een van de meest waardevolle gaven die je als moeder aan je dochter kunt geven, is het vertrouwen in zichzelf. Zelfvertrouwen is de sleutel tot het ontplooien van jouw dochters potentieel en het overwinnen van uitdagingen. Ik help bij het loslaten van beperkende gedachten en het doorbreken van negatieve patronen. Het doel is om haar te leren geloven in de kracht die aanwezig is in haarzelf. En dat geldt natuurlijk ook voor jou.

Verbetert jezelf met coaching zelfvertrouwen

Door de coaching zal je beter weten wat je wil, zullen je grenzen duidelijker zijn en zal je meer vertrouwen hebben in je eigen kunnen, idem dito voor jouw dochter. Samen werken we eraan om jullie unieke talenten en kwaliteiten te herontdekken en te versterken. Dit zal leiden tot een verbetering van jullie zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Patronen Doorbreken

Leer julliezelf kennen met effectieve EFT voor innerlijke rust

Ik bied jou en jouw dochter of moeder de mogelijkheid om elkaar en jezelf beter te leren kennen. Met behulp van o.a. EFT Emotional Freedom Techniques help ik jou en je kind of moeder om vastzittende emoties los te laten, negatieve patronen te verbreken en een nieuw bewustzijn te creëren.

Wat is EFT?

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques, ook wel bekend als tapping. Het is een evidence based krachtige therapie die helpt om emoties die vastzitten, los te maken en het energie-evenwicht te herstellen. EFT als onderdeel van een coachingstraject bevorderd harmonie en heling. Door samen te werken aan het vrijmaken van emotionele blokkades, kunnen jullie een pad naar wederzijds begrip en een gezonde verbinding bewandelen. Samen gaan we op zoek naar de juiste aanpak die bij jullie past.

Herkennen en los laten

Een belangrijk onderdeel van het proces is het herkennen en erkennen van de cirkel waarin jullie steeds terecht komen. Vaak zijn we ons niet bewust van de patronen die we volgen en de afwijzing die we onszelf hierdoor opleggen. Leren loslaten is een belangrijke stap in dit proces. Door de patronen die jullie vasthouden te doorbreken, creëren jullie ruimte voor groei en ontwikkeling. Ik geef jullie de tools om deze patronen te herkennen en te doorbreken.

Samen bewustzijn creëren

Bij Moeder Dochter Coaching werken we samen om bewustzijn te creëren. We kijken niet alleen naar wat er gebeurt, maar ook naar hoe jullie dingen aanpakken. Door dit samen te doen, leren jullie niet alleen jezelf beter kennen, maar ook de ander.

Alleen verder kunnen

Mijn doel is niet alleen om jullie te helpen tijdens onze sessies, maar ook om jullie de tools te geven om zelf verder te kunnen.  Als je meer wilt weten over hoe Moeder Dochter Coaching jullie kan helpen, kun je altijd contact met mij opnemen.

Vrouwencirkels

Leer julliezelf te accepteren en te verbinden met elkaar

Ik richt me op zelfacceptatie en zelfbewustzijn bij Moeder Dochter Coaching. Mijn voornaamste doel is om vrouwen en meisjes te helpen zichzelf te accepteren zoals ze zijn en hun eigenwaarde te vergroten. Een bijzonder leuke methode die ik hiervoor gebruik, zijn de Vrouwencirkels. Hieronder vertel ik je graag wat meer over deze manier van coaching.

Wat is een Vrouwencirkel?

Een Vrouwencirkel is een veilige, steunende omgeving waar vrouwen samen komen om te delen, te luisteren, te leren en te groeien. Het is een plek voor authenticiteit, kwetsbaarheid en transformatie. Hier kunnen moeders en dochters op een dieper niveau met elkaar in contact komen.

Voordelen van Vrouwencirkels

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het deelnemen aan een Vrouwencirkel. Het biedt een ruimte voor diepgaande verbinding tussen moeders en dochters. In de cirkel worden jullie aangemoedigd om elkaar te ondersteunen en te empoweren. Daarnaast kunnen moeders waardevolle levenslessen en wijsheid doorgeven aan hun kinderen binnen de context van een cirkel.

Zelfexpressie en zelfontdekking

In een Vrouwencirkel krijgen jullie de kans om je ervaringen, gevoelens en aspiraties te delen. Dit bevordert niet alleen zelfbewustzijn, maar ook zelfacceptatie. Door openlijk over jezelf te praten in een ondersteunende omgeving, leer je jezelf beter kennen en accepteren.

Speciale moederdochtercirkels

Vrouwencirkels kunnen ook heel waardevol zijn voor moeders en dochters. Daarom bied ik ook speciale moederdochtercirkels aan, ook voor jongere meisjes en meiden. Deze sessies zijn specifiek ontworpen om de unieke band tussen moeders en dochters te versterken en te verdiepen. Ben je geïnteresseerd in het bijwonen van een Vrouwencirkel of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op! Ik sta je graag te woord om meer uit te leggen over deze bijzondere manier van coaching.

Moederwond

Heel oude pijn en wees vrij van jullie verleden

De moederwond verwijst naar emotionele littekens die een dochter kan dragen als gevolg van negatieve ervaringen in haar relatie met haar moeder. Het varieert van gebrek aan emotionele ondersteuning en begrip tot dieperliggende trauma’s. Door mijn ervaring als coach voor het versterken van de relatie tussen moeder en dochter, kun je erop vertrouwen dat ik weet hoe dit gevoelige thema liefdevol te benaderen. Wil je meer weten over het coachingstraject om de moederwond te helen? Lees hieronder dan vooral verder!

De impact van de moederwond

De invloed van de moederwond op dochters is veelomvattend. Het kan zich manifesteren in verschillende aspecten van je leven, zoals zelfbeeld, relaties, en persoonlijke prestaties. Ik help om deze wond te erkennen en het bewust worden van de impact ervan. In mijn coachingstraject begeleid ik moeders en dochters bij het verkennen van hun eigen emoties, overtuigingen en gedragingen. Samen identificeren we patronen die verband houden met de moederwond om deze te helen. Bewustwording en erkenning zijn cruciale eerste stappen naar genezing.

Verzoening en vergeving

Het proces van genezing omvat vaak het loslaten van wrok en het cultiveren van vergevingsgezindheid. Dit bevrijdt dochters en kinderen van emotionele lasten en opent de weg naar persoonlijke groei. Ik richt me ook op het opbouwen van een gezond zelfbeeld en het ontwikkelen van zelfliefde. Dit is essentieel voor het creëren van veerkracht en welzijn.

Als je geïnteresseerd bent in het helen van de moederwond, nodig ik je uit om
samen op reis te gaan. Ik bied een veilige ruimte waarin we kunnen werken aan bewustwording, erkenning, verzoening en het versterken van je zelfbeeld. Samen
kunnen we de weg naar genezing bewandelen. Neem vooral contact met mij op wanneer je meer wilt weten over mijn trajecten.

Klaar om jullie relatie te transformeren??

Ik ben er om jou en je dochter of moeder  te helpen een sterkere, liefdevollere relatie op te bouwen. Plan vandaag nog een intakegesprek voor meer informatie over mijn gepersonaliseerde diensten.